VINSSI ActSafe ACX Pack 1 kaukos,1 akku,laturi,laa

Pyydä hintatarjous
Varastossa
SKU
AS-AI-11-011
0,00 € 0,00 €

 

 

 

 

 

Akkukäyttöinen uusi ActSafe ACX vinssi muuttaa monen nostotyön entistä helpommaksi. ActSafe köysivinssi on hyväksytty henkilökäyttöön, tavaran nostoon ja pelastuskäyttöön. Sallittu kuorma SWL on 200 kg ja. Vinssin nostonopeus voidaan säätää portaattomasti välillä 0 - 24 m/min. Akun kapasiteetti riittää 100 kg kuormalla n. 200 m nousuun. Vinssillä voi aina laskeutua vaikka akku olisikin tyhjä. Laskeuduttaessa energiaa otetaan talteen akkuun. Vinssiin saa lisävarusteena tehonsyötön suoraan verkkovirrasta. Vakiovarusteena mukana seuraa vinssin kauko-ohjain.

Uudessa ACX vinssissä on parannettu nostimen hallintaa, uudistettu köyden ohjaus ja lukitus vetopyörälle ja kevennetty painoa.

ActSafe ACX akkuvinssi on ainutlaatuinen apuväline köysien varassa työskentelyssä. Sen käyttöön perustuvia työmenetelmiä on kehitetty mm. tuulimyllyjen huoltoon, telekommunikaatioverkon töihin ja hankaliin kohteisiin pääsyyn. Asentaja voi nyt itse ajaa vinssillä ylös, mikä säästää sekä aikaa että kustannuksia ja parantaa työn sujuvuutta monella tavoin. Vinssi on erinomainen apu myös pelastustoiminnassa. Turvallisuus ja ergonomia paranevat ja yhteydenpito-ongelmien merkitys huonoissa sääolosuhteissa vähenee merkittävästi.

Suojalaite Oy:n kouluttajat opastavat kaikki ActSafe vinssien käyttäjät, mikä lisää käyttäjän toiminnan vastuullisuuta ja parantaa henkilöturvallisuutta.

Tekniset tiedot

Köysi: Voidaan käyttää useiden d 11 staattisen EN1891A ydinköysien kanssa. Kysy lisätietoja Suojalaitteesta. Muista uuden köyden esikäsittely veteen upottamalla ja kuivaamalla ennen käyttöä. Käytä laitenostoissa ActSafen hyväksymää köyttä

Sallittu kuorma (SWL) 200 kg 
Ajonopeus 0-24 m/min, portaatomasti säädettävissä
Akun kesto n. 200 m 100 kg kuormalla 20°C, jatkuva nousua (ks. käyttöohje)
Latausaika 90 min
Lämpötila -10°C to + 40°C
Paino akkuineen 13 kg
Mitat 33 x 28 x 27 cm

Kaukosäätimen toiminta-alue 150 m. Kaukosäätimellä on oltava esteetön näköyhteys nostimeen turvallisuuden ja parhaan toimintaetäisyyden takaamiseksi.

Dynaaminen kuormituskoe 1.25 x SWL
Vesi- ja pölytiiviys IP 55

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.