AIR+ mikropuhallin (IT700030)

AIR+ suodattaviin puolinaamareihin kytkettävä mikropuhallin, joka imee kosteaa, lämmintä ja hiilidioksidia runsaasti sisältävää uloshengitysilmaa kasvo-osasta ja viilentää kasvo-osaa ja alentaa sen kosteutta ja vähentää hiilidioksidin kertymistä kasvo-osaan.

Varastossa
SKU
IT700030
48,36 € 39,00 €

 

 

 

 

 

AIR+ suodattaviin puolinaamareihin kytkettävä mikropuhallin, joka imee kosteaa, lämmintä ja runsaasti hiilidioksidia sisältävää uloshengitysilmaa kasvo-osasta.

  • Viilentää ja pitää pirteänä. Alentaa lämpötilaa jopa 4 oC.
  • Vähentää kosteutta kasvo-osassa. Alentaa suhteellista kosteutta jopa 40 %.
  • Vähentää hiilidioksidin kertymistä kasvo-osan sisään. Alentaa hiilidioksidin määrää kasvo-osassa ja estää päänsärkyä ja huimausta.
  • Ladattavissa ja käytettävissä uudelleen. Helppo ladata mikro-USB-liittimen kautta.
  • 2,5 h toiminta-aika tunnin latauksella. 1250 tunnin kestoikä.
  • Paino 19 g

Perinteinen suodattavan suojaimen kasvo-osa ei täytä käyttömukavuudelle asetettuja uloshengitysilman ohjaukseen liittyviä vaatimuksia, jotka tulevat esiin pitkäaikaisessa käytössä. Sisäänhengitykseen palaa uloshengityksen kosteutta ja hiilidioksidia.

Päivittäisessä käytössä perinteisen kasvo-osan käyttäjä voi kokea tukkoisuutta, joka aiheutuu kasvo-osaan kertyneestä lämmöstä ja kosteudesta. Samalla kasvo-osan sisällä hiilidioksidipitoisuus kohoaa ja voi aiheuttaa oireita kuten huimausta, vireystilan laskua ja päänsärkyä.

AIR+ liitetään kätevästi kasvo-osaan. Se tekee hengityksensuojaimestasi edistyksellisen. AIR+ mikropuhallin huolehtii, että saat puhdasta ilmaa koko päivän poistamalla kuumaa ja kosteaa ilmaa ja vähentämällä hiilidioksidin kertymistä kasvo-osaan.

Kuvan suodattava puolinaamari ei sisälly hintaan.