Burngel palovammataitos (CR901900)

Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista. HUOM! Uusi koostumus kesästä 2015 alkaen

Varastossa
SKU
CR901900
12,34 € 9,95 €

 

 

 

 

 

Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Geeli lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Cederroth Burn Gel -suihke ja palovammataitos jäähdyttävät yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi ja nopeuttavat siten paranemista.

Palovammat tulee hoitaa nopeasti ja siksi on hyvä pitää Burn Gel -tuotteita aina sekä kotona, työpaikalla että matkalla mukana. Erityisesti mikäli puhdasta, juoksevaa vettä ei ole saatavilla. Cederroth Burn Gel -suihketta ja -siteitä käytetään pinnallisiin ja osittain syviin palovammoihin sekä auringon ja sähköiskujen aiheuttamiin palovammoihin. Palovammataitos voidaan laittaa palaneiden vaatteiden päälle.

HUOM! Uusi koostumus kesästä 2015 alkaen. 

Tuote-edut
- Nopea jäähdytys ja kivunlievitys
- Vesiliukoinen. Sisältää vesipohjaista (>96% vettä) geeliä ilman Tee Tree Oil –öljyä.

2 taitosta 10x10 cm/pakkaus
Säilyvyys 5 vuotta