Jag System pelastustalja (PEP044AA0)

Valmis erittäin kevyt ja pienikokoinen taljapakkaus. Monikäyttöinen tuote mahdollistaa mm. uhrin nostamisen ja poimimisen kyytiin pelastuskäytössä, vapautettavan ankkuripisteen tekemisen, järjestelmän kiristämisen jne. Erityisen näppärä liitosköyden varassa roikkuvan henkilön pelastamiseen. Enimmäistyökuorma: 6 kN. Murtolujuus: 16 kN. Pituus lyhyenä: 32 cm ja pitkänä 100 cm: Maksimi nostomatka kertanostolla noin 60 cm. Kokonaispaino vain 610 g.

Ei varastossa
SKU
PEP044AA0

 

 

 

 

 

Valmis erittäin kevyt ja pienikokoinen taljapakkaus. Monikäyttöinen tuote mahdollistaa mm. uhrin nostamisen ja poimimisen kyytiin pelastuskäytössä, vapautettavan ankkuripisteen tekemisen, järjestelmän kiristämisen jne. Erityisen näppärä liitosköyden varassa roikkuvan henkilön pelastamiseen. Mahdollistaa käyttöönoton sekä uhrin nostamisen nopeasti ja helposti. Kokonaisuus on aina heti käyttövalmis notkean suojasukan ansiosta, joka eliminoi sotkeutumisriskin. Erittäin kompakti rakenne (kokonaispituus vain 32 cm), mikä mahdollistaa käytön myös silloin kun etäisyys ankkuriin on hyvin lyhyt (esim. ahtaissa tiloissa, säiliön päällä, kolmijalan kanssa jne.). Kompaktin koon ansiosta köysityöskentelijä voi kuljettaa Jag Systemiä aina valjaiden varustelenkissä mukana.

Taljaustehokkuus: mekaaninen 4:1. Suojatun kuulalaakeroinnin ansiosta järjestelmän tehokkuus on erinomainen ja kokonaishyötysuhde suuri. Mekaaninen tehokkuus takaa hyvän ja pitävän otteen, vaikka köysi onkin ohut. Taljauspääty on heti tunnistettavissa päällyksen keltaisen värin ansiosta. Suojasukan päätyhihat pitävät sulkurenkaat paikoillaan ja oikeissa asennoissa, mikä helpottaa niiden klippaamista.

Valmiiksi kasattuun pakkaukseen kuuluu:

  • Kaksi automaattisesti lukkiutuvaa Petzl Am'D TriactLock -lukkosulkurengasta,
  • Jag taljapyörä,
  • Jag Traxion lukkiutuva taljapyörä,
  • suojasukka päätyhihoilla sekä
  • molemmista päistä tehdaspäätetty 8 mm köysi.

Enimmäistyökuorma: 6 kN. Murtolujuus: 16 kN.
Pituus lyhyenä: 32 cm ja pitkänä 100 cm:
Maksimi nostomatka kertanostolla noin 60 cm.
Kokonaispaino vain 590 g.

Testattu yksittäin. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Max elinikä: metallituotteilla rajoittamaton, köysi 10 vuotta.