Tarjoamme tarkastus- ja asennuspalvelun myymillemme kiinteille putoamissuojaimille.

Ota yhteyttä soittamalla puh. 09-7771 8600 tai laittamalla sähköpostia:myynti@suojalaite.fi

Asiantuntija

Suojalaite Oy on Miller-järjestelmien asiantuntija. Meiltä saa järjestelmien suunnittelun, tuotteet ja asennuksen sekä tarvittaessa myös määräaikaistarkastukset.

Varusteet

Tuotevalikoima kattaa myös järjestelmien kanssa yhteensopivat henkilökohtaiset putoamissuojaimet, kuten kokovaljaat, liitosköyedet, kelautuvat tarraimet ja erilaiset haat.

Koulutukset

Suojalaite Oy tarjoaa myös koulutuksen järjestelmien käyttöön ja korkealla työskentelyyn.

 

 

Glidelock - vaaka- ja pystysuora turvakisko ja -tikas
Multirail - vaakasuora turvakisko
Xenon - vaakasuora turvavaijeri

 Vi-Go - Pystysuora turvavaijeri
ShockFusion - kattoturvajärjestelmä
Turvatikas - Pysty- ja vaakajärjestelmät
Kiinteät Miller®-putoamissuojainjärjestelmätSÖLL SHOCKFUSION®-kattoturvajärjestelmä


Söll ShockFusion®-putoamissuojainjärjestelmä on kattorakenteisiin pinta-asennettava putoamissuojainjärjestelmä. Se muodostuu ShockFusion&red;-pääty- ja kulmapollareista, kaatuvista Söll ShockFusion® -välipollareista sekä erilaisista alustoista, joiden avulla järjestelmä voidaan kiinnittää erilaisiin kattorakenteisiin. Siihen kuuluu suuri määrä huippulaatuisia järjestelmäkomponentteja, joiden avulla asennuns voidaan tehdä joko suorana tai kulmia sisältävänä. Söll ShockFusion® -putoamissuojainjärejestelmä minimoi turvaköyden siirtymän, minkä ansiosta järjestelmään kohdistuvia voimia voidaan tehokkaasti hallita ja näin varmistaa turvallinen kiinnitys mitä
erilaisimpiin kattorakenteisiin. Järjestelmän voidaan kiinnittää katon pystysaumoihin, metallikaiteisiin, PVC-,
bitumi- ja kerroskattorakenteisiin ja betonikattoihin

 

Söll ShockFusion® .putoamissuojainjärjestelmä täyttää standardin EN 795 luokan C vaatimukset. Järjestelmä voidaan mitoittaa jopa kuudelle samanaikaiselle käyttäjälle asennustavasta riippuen

Söll ShockFusion®-pääty- ja kulmapollareiden joustorakenne vaimentaa nykäyksen ja vähentää vaijerin sivusiirtymää ja pienentää työkohteen alla tarvittavaa vapaata tilaa.

Söll ShockFusion®-kallistuvat välipollarit vaimentavat nykäystä ja ohjaavat voimat lähelle katon pintaa vähentäen alustaan kohdistuvaa kuormitusta.

Söll ShockFusion®välipollareita voidaan käyttää myös yksittäisinä ankkuripollareita. Ne toimivat samoin kuin kallistuva välipollari. Ne täyttävät standardin EN 795 luokan A vaatimukset.

 

 

Miller, aiemmin Söll, on maailman johtavan putoamissuojainten valmistajan, Honeywell Safety Productsin, tuotemerkki. Miller-turvakiskot, -tikkaat ja -vaijerit varmistavat pääsyn mitä moninaisempiin kohteisiin ja tilanteisiin.

Suojalaite Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat Honeywell Safety Productsin tuotteista:

  • Glideloc®-vaaka- ja pystysuora turvakisko ja -tikas
  • Multirail®-vaakasuora turvakisko
  • Xenon®-vaakasuora turvavaijeri
  • Vi-Go®-pystysuora turvavaijeri
  • ShockFusion®-kattoturvajärjestelmä

GLIDELOC®-turvakisko ja -tikas pysty- ja vaakasuoran kulkureitin varmistamiseen

Standardin EN 353-1 mukainen turvakisko (jäykässä johteessa toimiva liukutarrain) mastoihin, tuulivoimaloihin, rakennusten tikkaisiin, kaivantoihin, koneisiin ja laitteisiin.

Järjestelmään Kuuluvat:

  • paarretikas
  • puolatikas
  • turvakisko olemassa olevaan tikkaaseen

Järjestelmän pituus on rajoittamaton. Materiaalina on anodisoitu alumiini, galvanoitu teräs ja haponkestävä teräs. Kiipeäminen on helppoa ja kiipeäään mahtuu myös ahtaiasssa tilassa. Kiivetessä voi joko nojautua vaunun varaan tai kiivetä aivan tikkaan pinnassa.


MULTIRAIL®-vaakasuora turvakisko vaativiin kohteisiin
Standardin EN 795 tyypin D mukainen turvakisko seinään, kattoon, alustaan tai esim. kaiteeksi.

Rajoittamaton asennuspituus, välikannakeväli jopa kuusi meriä. Mahdollisuus mutkiin ja haarautumiseen eri suuntiin. Myös korkeussuunnassa alle merin pystysiirtymämahdollisia. Materiaalina haponkestävä teräs ja alumiini.

Kolme vaihtoehtoista turvavaunua: kiinteä, avattava ja pyörällinen. Herkkäliikkeinen pyörällinen vaunu toimii hyvin mm. kelautuvan tarraimen kanssa.

jopa kuusi samanaikaista käyttäjää.

  XENON® - vaakasuora turvavaijeri

Standardin EN 795 mukainen vaakasuora turvavaijeri katoille, huoltotasoille ja nosturiradoille. Asennettavissa seinään, kattoon tai alustaan. Voidaan asentaa myös tiili- ja alumiinirakenteisiin.

Rajoittamaton asennuspituus. Välikannakkeiden väli voi olla jopa 20 metriä. Voi sisältää myös kaarteita. Haponkestävä vaijeri on halkaisijaltaan 8mm, kiinnitysosat ovat haponkestäviä.

Käyttäminen on helppoa, liikkuminen on mahdollista vaijerin kummallakin puolella ja vaijeriin voi kytkeytyä missä kohtaa tahansa.

Jopa seitsemän samanaikaista käyttäjää.

 


VI-GO -vapaati kytkeydyttävissä oleva turvavaijeri

Standardin EN 353-1 mukainen liukutarrainjärjestelmä tuulivoimaloiden pyloneihin, mastoihin ja voimajohtopylväisiin sekä koneiden ja laitteiden huoltokohteisiin.

Käytetään sekä vanhoissa että uusissa tikkaissa. Helppo asentaa.

Haponkestävä tai sinkitty vaijeri 8 tai 10 mm. Korroosiota kestävä ja korkealuokkaisesti viimeistelty.

Kevyesti liikkuva tarrainvaunu, joka voi asentaa ja irrottaa yhdellä kädellä missä kohtaa vaijeria tahansa.

Jopa kahdeksan samanaikaista käyttäjää.

  

 

Hintatiedustelut

Pyydä hinta-arvio sähköpostilla suojalaite@suojalaite.fi tai soittamalla puh. 09-7771 8600. Liittämällä puhelinnumeronne sähköpostiviestiin, voimme soittamalla tiedustella lisää kohteesta ja tarpeistanne.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja selvitämme teille parhaiten sopivan järjestelmän ja ratkaisun.