Korkealla työskentelyn perusteet, kattotyö, kiinteistöhuollon turvallisuuskoulutus

Kurssi on henkilöille, jotka joutuvat työssään liikkumaan putoamisvaarallisella alueella. Kurssi antaa hyvät perustiedot korkealla työskentelyyn liittyvistä riskeistä ja putoamissuojaimien oikeista käyttötavoista.
Ei varastossa
SKU
TYÖ110KO
0,00 € 0,00 €

 

 

 

 

 

Korkealla työskentelyn perusteet

Kurssilla käydään läpi: korkealla työskentelyyn liittyvät yleisimmät riskitekijät, korkealla työskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä, korkealla työskenneltäessä käytettäviä suojaimia koskevat standardit ja suojaimien oikeat käyttötavat. Koulutukseen sisältyy myös lyhyt käytännön harjoitus turvallisissa olosuhteissa.Hinta sisältää kurssilaisen nimellä varustetun kortin PUTOMISSUOJAUKSEN PERUSTEET todistuksena koulutuksesta.

 

Kiinteistöhuollon putoamisturvallisuuskoulutus

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu kiinteistönhuolto-, talotekniikka-, ja teollisuuden kunnossapito alalla työskenteleville, mutta soveltuu hyvin myös muille turvallisesta korkealla työskentelystä kiinnostuneille. Kurssilla käydään läpi: korkealla työskentelyyn liittyvät yleisimmät riskitekijät, korkealla työskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä, korkealla työskenneltäessä käytettäviä suojaimia koskevat standardit ja suojaimien oikeat käyttötavat. Koulutukseen sisältyy myös käytännön harjoituksia turvallisissa olosuhteissa.

 

Kattotyön turvallisuuskoulutus

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu mobiili-, radio-, ja televerkkoalalla työskenteleville, mutta soveltuu hyvin myös muille turvallisesta kattotyöstä kiinnostuneille.

Kurssilla käydään läpi:
Kattotyön työsuojeluohje 2005, korkealla työskentelyyn liittyvät yleisimmät riskitekijät, korkealla työs-kentelyyn liittyvää lainsäädäntöä, korkealla työskenneltäessä käytettäviä suojaimia koskevat standardit ja suojaimien oikeat käyttötavat. Koulutukseen sisältyy myös käytännön harjoituksia turvallisissa olosuhteissa.

 

Kurssien suositeltava kertausväli on 3-5 vuotta.


Voit pyytää tarjouksen kursseista sähköpostilla.

Ilmoittautumiset sähköpostitse
suojalaite@suojalaite.fi.