Koulutukset

Palvelut

 
 
 

 

 

Kursseille ilmoittautuminen/tiedustelut

Voitte laittaa meille sähköpostia kiinnostuessanne jostain koulutuksesta tai tarjoamastamme palvelusta. Ottakaa yhteyttä sähköpostilla suojalaite@suojalaite.fi

Yrittäjä!

Voit myös pyytää maksuttoman esittelyn sähköpostilla suojalaite@suojalaite.fi : 

Lähetämme kertomiesi tietojen perusteella esittelyn valitsemastasi koulutuksesta.

Ota yhteyttä, vaikka vielä ei olisi tietoa, mikä olisi teille sopivin koulutus!

Ilmoitathan: Nimesi, puhelinnumerosi, organisaatiosi  ja minkälaista koulutusta yrityksesi tarvitsisi, sekä mahdollisesti lisätietoja.  

 


Asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidyt koulutukset

Suojalaite Oy:llä on satojen koulutuspäivien kokemus yrityskohtaisesta työturvallisuus- ja pelastuskoulutuksesta. Kerro meille tarpeesi, niin teemme ehdotuksen.

Vaatiiko työnne suojaimien käyttöä? Onko kaikki riskitekijät tunnistettu? Osaatteko valita oikeat suojaimet ja työtavat? Onko pelastussuunnitelma laadittu? Pitäisikö pelastamista harjoitella?Vastauksia ja myös ratkaisuja mm. näihin kysymyksiin löydät Suojalaitteen teille räätälöimästä koulutuksesta.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta kurssista


Mastotyön turvallisuuspäivä

Mastotyön turvallisuuden perusteet. Suojaimien oikeat käyttötavat. Kurssi antaa turvallisen mahdollisuuden tutustua mastossa työskentelyyn teoriassa ja myös käytännössä.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu mobiili-, radio-, ja televerkkoalalla työskenteleville, mutta soveltuu hyvin myös muille turvallisesta kattotyöstä kiinnostuneille ja aloitteleville.

 

Kurssilla käydään läpi: mastotyöhön liittyvät riskitekijät, korkealla työskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä, mastotyössä käytettäviä suojaimia koskevat standardit, Mastotyön turvallisuusohjeet 2013, mastotyössä käytettävien vinssien periaatteet ja harjoitellaan turvallisissa olosuhteissa mastossa liikkumista ja mastostapelastamista.

 

Kurssin kesto 1-2 päivää.

Kurssin kertausväli on 1 vuotta (Lähde: Mastotyön Työsuojeluohjeet 2013).

Voit pyytää tarjouksen kurssista sähköpostilla.

Ilmoittautumiset sähköpostitse
suojalaite@suojalaite.fi.


Korkealla työskentelyn perusteet, kattotyö, kiinteistöhuollon turvallisuuskoulutus

Kurssi on henkilöille, jotka joutuvat työssään liikkumaan putoamisvaarallisella alueella. Kurssi antaa hyvät perustiedot korkealla työskentelyyn liittyvistä riskeistä ja putoamissuojaimien oikeista käyttötavoista.

Kurssien suositeltava kertausväli on 3-5 vuotta.

 

Korkealla työskentelyn perusteet

Kurssilla käydään läpi: korkealla työskentelyyn liittyvät yleisimmät riskitekijät, korkealla työskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä, korkealla työskenneltäessä käytettäviä suojaimia koskevat standardit ja suojaimien oikeat käyttötavat. Koulutukseen sisältyy myös lyhyt käytännön harjoitus turvallisissa olosuhteissa.Hinta sisältää kurssilaisen nimellä varustetun kortin PUTOMISSUOJAUKSEN PERUSTEET todistuksena koulutuksesta.

 

Kiinteistöhuollon putoamisturvallisuuskoulutus

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu kiinteistönhuolto-, talotekniikka-, ja teollisuuden kunnossapito alalla työskenteleville, mutta soveltuu hyvin myös muille turvallisesta korkealla työskentelystä kiinnostuneille. Kurssilla käydään läpi: korkealla työskentelyyn liittyvät yleisimmät riskitekijät, korkealla työskentelyyn liittyvää lainsäädäntöä, korkealla työskenneltäessä käytettäviä suojaimia koskevat standardit ja suojaimien oikeat käyttötavat. Koulutukseen sisältyy myös käytännön harjoituksia turvallisissa olosuhteissa.

 

Kattotyön turvallisuuskoulutus

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu mobiili-, radio-, ja televerkkoalalla työskenteleville, mutta soveltuu hyvin myös muille turvallisesta kattotyöstä kiinnostuneille.

Kurssilla käydään läpi:
Kattotyön työsuojeluohje 2005, korkealla työskentelyyn liittyvät yleisimmät riskitekijät, korkealla työs-kentelyyn liittyvää lainsäädäntöä, korkealla työskenneltäessä käytettäviä suojaimia koskevat standardit ja suojaimien oikeat käyttötavat. Koulutukseen sisältyy myös käytännön harjoituksia turvallisissa olosuhteissa.

Voit pyytää tarjouksen kursseista sähköpostilla.

Ilmoittautumiset sähköpostitse
suojalaite@suojalaite.fi

 


Pylvästyön turvallisuuspäivä

Kurssilla käydään läpi pylvästyöhön liittyvät: määräykset, riskitekijät, pylvästyössä käytettäviä suojaimia koskevat standardit, putoamissuojaimien oikeat käyttötavat, kreosootilta suojautuminen, pylvään kunnon arviointi ja pylväästä pelastaminen.

Kurssin kesto 1 päivä.

Voit pyytää tarjouksen kurssista sähköpostilla.

Hintatiedustelut ja ilmottautumiset sähköpostitse
suojalaite@suojalaite.fi.


Putoamissuojainten määräaikaistarkastus

Putoamissuojaimet tarvitsevat turvallisen toiminnan varmistamiseksi vähintään kerran vuodessa asiantuntijan tekemän määräaikaistarkastuksen. Olemme yli 20 tuotemerkin valmistajan ja maahantuojan valtuuttama putoamissuojainten tarkastaja.

Teemme määräaikaistarkastukset seuraaville tuotteille: valjaille, vöille, köysille, säätimille, haoille ja nauhasilmukoille.

Olemme valtuutettuja tarkastajia valtaosalle tuotemerkeistä. 

Lisäksi olemme valtuutettu Honeywell (Miller, Wahlefeld, Söll) turvakelojen huoltopiste  ja huolehdimme myös muiden turvakelojen määräaikaishuollosta.

Ota yhteyttä puh. 09-7771 8600 ennen suojainten lähettämistä määräaikaistarkastukseen.


Scott puhaltimien huolto

Olemme Proflow ja Duraflow -puhallinsuojainten valtuutettu huolto- ja takuuhuoltoliike.

Ota yhteyttä meihin puh. 09-7771 8600 ennen laitteiden lähettämistä huoltoon.

Muista puhdistaa puhallin ja irrottaa siitä suodattimet ennen meille lähettämistä. Likaisen puhaltimen aiheuttaman mahdollisen terveysvaaran vuoksi emme ota huoltoon puhdistamattomia puhaltimia.

Lataa ja täytä huoltolomake valmiiksi ennen huoltoa ja liitä se huollettavan tai takuukorjattavan suojaimen mukaan pakkauksen päälle.

Ota huomioon, että puhaltimet huolletaan tilausjärjestyksessä. Toimitusaika voi olla kaksikin viikkoa kiireisenä aikana.


Leenstra ankkurin tarkastus ja päivitys

Leenstra ontelolaatta-ankkuri on tarkastettava vuosittain. Ankkuri on myös päivitettävä uuden EN795 standardiversion vaatimusten mukaiseksi. Lue tiedotteesta lisätietoa tarkastusmenettelystä ja tuotteen päivittämisestä.Kurssit järjestetään kun kiinnostuneita löytyy tarvittava määrä. Ilmoittaessasi kokonaisen ryhmän, niin saamme koulutuksen nopeammin alkamaan.
Ota rohkeasti yhteyttä kiinnostuessasi koulutuksista tai jos harkitset jotain palveluamme! Autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiin sopivat ratkaisut.