Led Lenser H7.2 otsavalaisin (LLH7.2)

H7.2-valaisimen valokeilaa voit säätää Advanced Focus System -järjestelmän avulla portaattomasti lähelle kartan lukemista varten tai kauas tähystystä varten. H7.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Näppärä lukitustoiminta, estää valaisimen vahingossa syttymisen vaikkapa kuljetuksen aikana.

Ei varastossa
SKU
LLH7.2
63,74 € 51,40 €

Tehokas ammattilaisten ja eri lajien harrastajien suosima kätevä otsavalaisin. Portaattoman himmentimen avulla säädät valotehon näppärästi kuhunkin aktiviteettiin sopivaksi. H7.2-otsavalaisin on varustettu SLT-tekniikalla, joten siinä on käytettävissä erilaisia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Otsavalaisimen etuosassa olevalla painikkeella voidaan sytyttää ja sammuttaa valo, säätää valotehoa sekä kytkeä päälle tehostustila ja muita toimintoja.

Paristokotelossa valaisimen takana olevaa säätörengasta painamalla voidaan sytyttää punainen valo, jolloin takana tulevat näkevät missä liikut. Voit säätää niin valotehoa, valaisukulmaa kuin valokeilaakin.

200 lumenia
4 kpl AAA paristo
Paino 165 g
IEC 60529 IPx4