Petzl ASAP liukutarrain (PEB71AAA)

Putoamisen pysäyttävä liukutarrain työkäyttöön.

Varastossa
SKU
PEB71AAA
213,97 € 172,56 €

 

 

 

 

 

Putoamisen pysäyttävä liukutarrain työkäyttöön.

Asennettavissa köyteen ja poistettavissa missä tahansa kohtaa, liikkuu köydessä vapaasti molempiin suuntiin. Toimii sekä pystysuorassa liikkumisessa että esim. vinoilla katoilla. Putoamisen tapahtuessa tai käyttäjän liukastuessa nykäys lukitsee laitteen pyörivän pyörän automaattisesti ja pysäyttää liikkeen. Lukittuu myös jos siihen tarraudutaan käsillä.

Kattotyössä, mastotyössä ja EN353-2 mukaisissa olosuhteissa käytettäessä ASAP soveltuu käytettäväksi Petzl Axis ja Petzl Parallel köysien kanssa. 

Köysityöskentelyssä käytettäessä ASAP soveltuu käytettäväksi 10 mm - 13 mm halkaisijaltaan olevien CE EN1891 tyyppi A mukaisten vähäjoustoisten ydinköysien kanssa (Petzl Axis, Petzl Parallel, Petzl Grip, Beal Antipodes, Beal Intervention, Beal Access jne.). Mukana toimitetaan Petzl OK TriAct automaattilukitteinen sulkurengas, jolla ASAP liitetään suoraan työvaljaaseen tai nykäyksenvaimentimeen. 

Mikäli ASAP tarraimen ja valjaan välistä etäisyyttä halutaan kasvattaa, laitetaan nykäyksenvaimennin ASAPin ja valjaan väliin (kts. yhteensopivat mallit alla). Liitettäessä ASAP suoraan valjaaseen, tulee köyden ja ankkuripisteen väliin liittää nykäyksenvaimennin. Putoamisen pysäyttävää tuotetta käytettäessä tulee aina huomioida tarvittava turvaetäisyys työskentelijän alapuolella.

CE EN353-2 ja CE EN12841 tyyppi A.
Kokonaispaino: 370g (ASAP 295 g, OK TriAct 75 g).
Yksittäin testattu. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Max elinikä rajoittamaton. Valmistusmaa Ranska. 
Käyttäjän maksimipaino normaalikäytössä 100 kg. Pelastustilanteissa max. painoraja 250kg - lue ennen käyttöä käyttöohjeet ja ASAP Product Experience käyttövinkkitiedosto. Yli 100 kg käyttäjien tulee lukea myös http://www.petzl.com/en/pro/tools/workers-over-100-kg ja valita työtehtäviin soveltuva kokoonpano.