Petzl Vertex NEW (PEA010AA0)

ABS-muovinen lipaton teollisuussuojakypärä, jossa on monipistehihnasto ja kätevä kypärän koon säätö.

Ei varastossa
SKU
PEA010AA0

Raaka-aine: ABS-muovi
Paino: 490 g
Koko: 53-63

Suojausluokka
EN397 MM LD 440 vac -30 oC.
EN50365 luokka 0, 1500 V DC (1000 V AC).

Ergonominen umpimallinen suojakypärä työkäyttöön. Suunniteltu monipuolisiin käyttötarpeisiin sekä putoamisvaarallisissa olosuhteissa että tasamaalla työskentelyyn. Suositeltava malli esim. teollisuuskäyttöön sekä sähkö- ja energia-alalle.

Säädettävällä 6-pisteisellä hihnastolla ja kätevällä koon säädöllä varustettu työkypärä. Lipaton ja sadekouruton malli. Hyvä näkyvyys myös yläviistoon. Suojaa putoavilta esineiltä, sulametalliroiskeilta, sivuttaispuristukselta, eristää sähköä ja kestää pakkasta. Voidaan varustaa myös kuulonsuojaimilla, silmät suojaavalla visiirillä tai kasvojensuojaimella.

Leukahihnassa Dual-valitsin: Käyttäjä voi määrittää EN12492 mukaisen asetuksen kun liikutaan putoamisvaarallisissa olosuhteissa (leukahihna pysyy kiinni 50 daN(kg) nykäisystä), tai EN397 standardin mukaisen asetuksen kun liikutaan tasamaalla (leukahihna aukeaa 25 daN(kg) nykäisystä.

Leukahihna pitää kypärän hyvin päässä eikä kypärä takertuessaankaan aiheuta kuristumisvaaraa.

Huom! Tähän malliin ei mene vanhemman malliset visiirit ainoastaan uudemmat EasyClip Petzl visiirit (malleihin 4/2019 jälkeen.)