Plum CombiBox Duo silmänhuuhteluasema (P4810)

Plum CombiBox Duo tarjoaa erinomaisen ensiavun silmätapaturmien varalta. Tiiviisti sulkeutuva ensiapuasema sisältää neutraloivan pH neutral Duo 500 ml silmähuuhteen ja 1000 ml kyynelnestettä vastaavan silmähuuhteen.
Ei varastossa
SKU
P4810
83,60 € 67,42 €

 

 

 

 

 

Plum CombiBox Duo tarjoaa erinomaisen ensiavun silmätapaturmien varalta. Tiiviisti sulkeutuva ensiapuasema  sisältää neutraloivan pH neutral Duo 500 ml silmähuuhteen ja 1000 ml kyynelnestettä vastaavan Plum Eye Wash silmänhuuhteen. Plum Duo silmänhuuhteiden avulla saat ensiavun molemmille silmille samanaikaisesti!

Plum pH Neutral silmänhuuhde on happojen ja emästen aiheuttamissa tapaturmissa moninverroin tehokkaampi ensiapu kuin keittosuolaliuokseen perustuvat steriilit silmänhuuhtelunesteet. Täydentää kiinteästi asennettuja hätäsuihkuja tehokkaasti. pH Neutral kykenee neutraloimaan happo- ja emäsroiskeet jo joissakin sekunneissa ja katkaisee niiden syövyttävän vaikutuksen nopeasti. Se soveltuu käytettäväksi sekä silmä- että ihoroiskeille.

Plum Eye Wash silmänhuuhde 1000 ml on riittoisa kyynelnestettä vastaava silmänhuuhde esim. roskien poistamiseksi silmästä tai pH Neutralin käyttöä seuraavaan jatkohuuhteluun.

Tuotteet toimitetaan esim. seinään asennettavassa suljettavassa säilytyslaatikossa, joka sisältä myös peilin.

Mitat K 35 x L 25 x S 11,5 cm