Silmänhuuhteluasema + laastariautomaatti (CR721500)

Cederroth silmänhuuhteluasema on suunniteltu siten, että huuhtelun voi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Asemassa on kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineistään. Huuhtelupullo huuhtelee tehokkaasti n. 1,5 minuuttia. 4,5 vuoden käyttöaika.

Varastossa
SKU
CR721500
191,13 € 154,14 €

 

 

 

 

 

Cederroth silmänhuuhteluasema on suunniteltu siten, että huuhtelun voi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Asemassa on kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineistään. Huuhtelupullo huuhtelee tehokkaasti n. 1,5 minuuttia.

Puskuroitu huuhteluneste lisää mahdollisuuksiasi pelastaa silmät. Cederroth Silmänhuuhtelu vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, ts. sillä on neutraloiva vaikutus emäksisiin ja happamiin roiskeisiin, joten saadaan nopeampi ja tehokkaampi lopputulos kuin tavallisella keittosuolaliuoksella. Vaikutus on yleensä tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.

Helppo täyttää. 
Läpinäkyvän kannen ansiosta täydennystarve on helppo havaita. 

Laastariautomaatti
Asema on varustettu Salvequick laastari-automaatilla. Uudessa automaatissa laastarit vedetään alaspäin, jolloin vältetään muiden laastareiden likaantuminen tai kastuminen. Täydennyspakkaukset ovat lukittuna automaatissa, mikä estää niiden hävikin. Tyhjät pakkaukset vaihdetaan helposti mukana tulevan avaimen avulla. Vinkki! Sijoita ensiapu- ja silmänhuuhteluasema vierekkäin, näin varmistat työpisteen monipuolisen ja tehokkaan ensiapuvarustuksen.

4,5 vuoden käyttöaika.

Sisältö
2 kpl Cederroth 500 ml silmänhuuhtelu (CR725200)
1 kpl Salvequick laastariautomaatti, jossa 40 kpl kangas- ja 45 kpl muovilaastareita
1 kpl silmänhuuhteluohjeet
1 kpl avain

Aseman mitat: L 29 x K 56 x S 12 cm.n
Salvequick laastariautomaatti (REF 490700) voidaan ostaa myös erikseen. 

Korvaa tuotteen 720900