Toimitusehdot

 Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tuotteiden hinnat ja tilauksen alaraja
Kaikkien tuotteiden hinta on ilmoitettu sisältäen arvonlisäveron ja ilman sitä. Kotimaan kaupassa ja kuluttajakaupassa veloitetaan EU:n alueella aina arvonlisävero. EU:n alueelle suuntauvassa yritysten välisessä ulkomaankaupassa arvonlisäveroa ei peritä, mikäli yritys on rekisteröity ja sillä on voimassa oleva arvonlisäveronumero. Suosittelemme, että kaupan kautta ei tehtäisi tilauksia, joihin sisältyvien tuotteiden arvo on alle 20,00 euroa, sillä toimituskustannusten osuus tulee tällöin kohtuuttoman suureksi.

Postitus- ja toimituskulut
Toimitus- ja postituskulut ilmoitetaan lähetyskohtaisesti tilauksen loppuvaiheessa. Tilatessanne postiennakolla lisäämme tilaukseen myös postiennakkomaksun 3,70 euroa. Laskua vastaan tuotteita voidaan toimittaa vain asiakkaille, joilla on voimassa oleva asiakasnumero ja laskutussopimus yrityksessämme. Pyydä asiakkaan perustietolomake täytettäväksesi, jos haluat avata laskuun osto-oikeuden yrityksessämme. Tilin hoidosta ei peritä erillistä korvausta. Yksityishenkilöiden maksuehto on 14 pv netto. Viivästyskorko korkolain mukainen.

Toimitustapa ja -aika
Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä luokan 16 tai 14 postipakettina tai kirjeenä paketin koosta riippuen. Tilatut tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa, mutta joissakin tapauksessa toimitusaika voi olla huomattavastikin pidempi.

Tuotteen palautusoikeus
Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Tuotteen voi palauttaa myös toimittamalla sen myymäläämme. Jos palautatte tuotteen postitse, voitte käyttää ASIAKASPALAUTUSTA. Me maksamme tällöin postimaksun puolestanne. Merkitkää palautusosoitteeksi: ASIAKASPALAUTUS, Suojalaite Oy, Niittyläntie 3, 00620 Helsinki. Liittäkää mukaan joko jäljennös lähetyslistasta tai ilmoittakaa palautuksen yhteydessä lähetyslistan numero. Rahojen palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero.

Tuotevirheen korjaaminen
Jos toimitettu tuote on vioittunut, tuotteesta voi tehdä virheilmoituksen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin (postimaksua ei tarvitse maksaa). Samalla tulee ilmoittaa, palauttaako tuotteen ja haluaako rahat takaisin vai haluaako vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Kunkin tuotteen mukana toimitetaan tiedot mahdollisesta valmistajan myöntämästä erillisestä takuusta.

 

DHL-Toimitus - ja palautusehdot

Lisäämme DHL ehdot pikimmiten!

Palautus

Ole yhteydessä meihin, jos aiot palauttaa DHL:llä toimitetun tilauksesi. Suojalaite@suojalaite.fi